Wij kunnen nu ook verschillende soorten buitenzonwering leveren voor diverse toepassingen.
Al onze zonweringen zijn TUV gekeurd en zijn met het CE gecertificeerd.
 

zonweringDe Bella BBS is geschikt voor een breed toepassingsgebied en kan praktisch aan alle typen gevels gemonteerd worden. Door gebruik van hoogwaardig materiaal is dit scherm het voorbeeld van absolute duurzaamheid.
 
De Furore Cassette BBS is een scherm met een zeer eigentijdse uitstraling. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. De Furore Cassette BBS is alleen leverbaar in RAL 9001 (crèmewit). De Furore Cassette BBS wordt standaard bediend door een Somfy Orea  motor (vijf jaar fabrieksgarantie) inclusief Telis 1 Pure-handzender. U kunt tevens kiezen uit optionele accessoires, zoals een zon- windautomaat.
 
De Picca BBS is de nieuwe instapper onder de terrasschermen en helemaal van deze tijd. Bij het ontwerp van de Picca is extra aandacht besteed aan  value for money. Zo is een sterk ontwerp neergezet, bestaande uit kwaliteit, goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
De Picca BBS is alleen leverbaar in cremewit (RAL 9001) en wordt bediend door een ASA ETR-A-motor (vijf jaar fabrieksgarantie) inclusief TX1 handzender. Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon- en windautomaat van ASA inclusief handzender.
 
De Primo BBS is een echt 'ruimtewonder'. Door de compacte vormgeving (slechts 12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de primo in vrijwel elke situatie toe te passen. Speciale montagesteunen maken zowel muur- als plafondmontage mogelijk.
De Primo BBS is een semi-cassettescherm (onderkant niet geheel gesloten), maar door de geïntegreerde doekgoot blijft het doek toch beschermd en zodoende langer mooi. Tevens zorgt het unieke oploopsysteem voor een geluidsarme en soepele sluiting.
 
Senza, Het luxe cassettescherm
Buitengewoon solide, compact en uiterst fraai van vormgeving. Dat is de Senza, een nieuw terrasscherm van absolute topkwaliteit. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen - inclusief het doek - keurig opgeborgen in een mooie cassette. Op deze manier is uw scherm ook in gesloten toestand een sieraad aan uw gevel. Bovendien is uw doek beter beschermd tegen weersinvloeden.
De zeer sterke en stabiele knikarmen, die een vrije doorloop onder uw scherm garanderen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 en 350 cm. De maximale breedte van de Senza is 750 cm. Om uw Senza een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit 78 Tibelly-doeken, de Tibelly-doeken zijn vuil- en waterafstotend.
 
Voor alle modellen heeft U de keuze uit 94 verschillende doek motieven van het merk Tibelly.

Klik hier om de folder met de vele mogelijkheden te bekijken.pdf button