Uiteraard levert Kusters Garagedeuren niet alleen nieuwe garagedeuren, rolluiken en zonwering en alle onderdelen maar ook voor reparaties kunt u bij ons terecht.
 • Wij repareren alle garagedeuren en garagepoorten.
  Is uw kanteldeur, sectionale garagedeur of industriedeur defect, werkt hij niet goed meer of u heeft schade. Reparaties aan de garagedeur worden uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Ook voor een incidentele onderhoudsbeurt van de garagedeur of industriedeur kunt u bij ons terecht. Wij repareren en voeren onderhoudsbeurten natuurlijk ook uit aan andere merken b.v. Novadoor, H├Ârmann garagedeuren, Berger, Somfy en Crawford
 • Vervangen alle soorten garagedeurpanelen & garagedeurveren (torsieveer).
  Zo kan het voorkomen dat de garagepoorttorsieveer vervangen moet worden.
  De garagedeurtorsieveren heffen het gewicht op en zorgen eventueel in combinatie met de elektrische poortopener voor een soepele poortloop.
 • Ook repararen wij uw rolluiken of zonwering.
  Rolluiklint (optrekband), vernieuwen of geknapt lint vervangen de motor van uw automatische rolluiken vervangen of repareren
 • Vervangen van garagepoort veren (trekveren)
  Het vervangen van een "ouderwetse" garagepoort trekveer is niet een klusje dat zonder risico zelf uit te voeren is, wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben de juiste gereedschappen en niet onbelangrijk de juiste ervaring.

  Lees hier een ervaring van een "doe het zelver"

 • Indien wij de reparatie niet uit kunnen voeren worden er geen kosten in rekening gebracht!

 • Wij leveren o.a. in de regio Limburg  Roermond, Venlo, Weert, Venray, Maastricht, Heerlen, Helmond, regio oost-Brabant.